daha fazla

Vex 4Vex 4Vex 4 - Overcome a series of new and creative challenges in this free online installment of the platform game series VEX!6.9Stickman HookStickman HookStickman Hook - Leap from pin to pin like Spiderman but don't fall into the abyss in this free online skill game!5.9Vex 3Vex 3Vex 3 ile macera kaldığı yerden devam ediyor. Siyah çöp adama eşlik edin ve bu muhteşem platform oyununda çok eğlenceli anlar yaşayın. Kilit Oyun arac...6.3Fire BallsFire BallsAteş Topları oynayın! Bu 3D gündelik oyunda kuleleri kırmak için hızlı bir şekilde topları vur, ancak kayar engelleri vurmadığından emin ol! 8.6Adem ile Havva 2Adem ile Havva 2Adem ile Havva oyununda sıradışı bir macera sizi bekliyor. Oyundaki Adam'e yardım edin ve Havva'nın elinden kaçmasını sağlayın.7.5Katil Pirana 5Katil Pirana 5Katil Pirana 5 Oyunu ile flash dünyasının çılgın oynanan oyunlarında biri olan katil pirana geri dönüyor! Katil pirana birçok macera atlattıktan sonra...8.6Crazy CabbieCrazy CabbieCrazy Cabbie ile şimdi yeteneklerinizi sergileme zamanı!6.8Saat Kulesinden KaçışSaat Kulesinden KaçışSaat Kulesinden Kaçış oyunu ile tehlikeli ve nefes kesen bir macera sizi bekliyor. Zekanızı kullanarak ilerleyeceğiniz bu oyunda gerekli ipuçlarını bi...8.2Hazineci KızHazineci KızHazineci Kız ile müthiş bir macera oyunu oynamaya hazır olun. Kahramanımız olan genç kız Indiana Jones gibi hazinelerin peşinde. Hazineyi bulduğunda i...6.5Çılgın KaçışÇılgın KaçışÇılgın Kaçış Oyunu ile oldukça komik bir oyun karşınızda! Kahkahalarınızı tutamayacağınız bu oyunda seçimlerinizi yapın ve neler olacak görün! Bakalım...8

Açıklama

Çöp Adam Görevde oyunu ile minik ama heyecanlı bir macera sizleri bekliyor. Kahramanımız çöp adam ölümcül bir deneyden zor kaçtı ve elinde de oradan aldığı yer çekimi silahı var! Bu yer çekimi silahı ile önünüze çıkanlara doğru ateş ettiğinizde bir anda önünüze geleceklerdir ve o zaman onları rahatlıkla yok edebilirsiniz. Toplam 12 bölümden oluşan bu oyunda tüm bölümleri başarı ile geçin ve o yerden kurtulun. İyi eğlenceler!

Kontrol

Çöp Adam Görevde oyunu fare ile oynanır. Fareniz ile çöp adamın düşmanlarına hedef alın ve onları yok edin. Mayınlara ya da diğer düşmanlara karşı dikkatli olun. İyi oyunlar dileriz.

Beğenilen yorumlar

Eğlenceli bir mesaj yaz

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140