daha fazla

Çağlar Boyu SavaşÇağlar Boyu Savaş5 çağdan oluşan bu oyunda çağ atlaya atlaya ilerleyip düşman üssünü yok edin. Çağlar Boyu Savaş oyunu.8.3Regular Show DövüşRegular Show DövüşRegular Show Dövüş Vakti Oyunu ile Mordecai ve Rigby müthiş bir maceraya katılıyorlar! Onlarla bu güzel oyunu oynamaya ve dövüş nasıl yapılır herkes g...8.4Çağlar Boyu Savaş 2Çağlar Boyu Savaş 2Çağlar boyu savaş devam ediyor. Diğer oyunda olduğu gibi çağlar atlayıp düşman üssünü yok edin.8.8Kılıçlar ve Sandaletler 2Kılıçlar ve Sandaletler 2Mahkumluktan arena savaşçılığına yükselen dostumuzu arenanın en güçlü savaşçısı yapmalıyız.8Fırtına KalesiFırtına KalesiFırtına Kalesi oyunu ile düşmanlarına karşı kaleni savunmaya hazır ol! Düşman saldırılarına karşı kaleni güçlendirmek için gerekli geliştirmeleri yap,...8.2Kahraman KedilerKahraman KedilerKahraman Kediler harekete geçiyorlar ve prenses kediyi kurtarmak için tilkilerle savaşıyorlar. Tilkileri yok ederek onların silahlarını alın ve büyük ...8.2Babam ve BenBabam ve BenHepimiz ailemizden değerli şeyler öğreniriz. Diğer çocukları nasıl kanlı kumun içine gömmek gibi!8Krallığı KoruKrallığı KoruKrallığı Koru ile şimdi harika bir savaş oyunu oynamaya hazır mısınız? Zombiler ve iskelet ordusu krallığa karşı saldırıya geçtiler. Krallığı bu saldı...8.5Karanlık için SavaşKaranlık için SavaşYeni bir dönem başlıyor! Karanlık Çağ! Karanlık için Savaş ile bütün strateji yeteneklerinizi ortaya dökme zamanı! Ordunuzu kurun ve karanlık için sav...8.1106610661066, Ortaçağ'da geçen bir savaş oyunudur. Bu iyi hazırlanmış ve yapılmış strateji oyununda kuvvetlerinizi düzenleyerek ve komuta ederek düşmanlarını...8
6155
Oy

Açıklama

Ejderhaların Kralı Oyunu ile müthiş bir macera oyunu sizleri bekliyor! Bu süper serüven nefesleri kesecek ve oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ne kadar cesursunuz gösterme zamanı geldi! İyi oyunlar!

Kontrol

Ejderhaların Kralı isimli bu aksiyon yüklü oyun klavye ile oynanmaktadır. Oyunu Enter tuşuyla başlatın. Klavyenizin W A S D tuşlarıyla savaşçıyı kontrol edin ve K L I tuşlarıyla savaş hareketlerini yapın. İyi eğlenceler!

Beğenilen yorumlar

Eğlenceli bir mesaj yaz

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140